Home > Δράσεις > ΑΝΤΑΛΛΑΞΕ ΤΟ: Οι Pire-A-ctive Συν-εργάζονται για καλό σκοπό!

ΑΝΤΑΛΛΑΞΕ ΤΟ: Οι Pire-A-ctive Συν-εργάζονται για καλό σκοπό!

Την Κυριακή 3 Απριλίου 2011 οι Pire-A-ctive θα συμμετέχουν απο κοινού με τις εθελοντικές ομάδες ‘Seedream Team’, ‘Swap not Shop’, ‘Α όπως αγάπη’, Μαγειρική Αγάπης’ και ‘Εκδρομή Αγάπης’ στην κοινωνική δράση που διοργανώνεται απο το συμβουλευτικό κέντρο Πειραιά ‘Συν-Εργάζομαι’!

Ο στόχος της δράσης αυτής θα είναι 1ον να δώσουμε δεύτερη ζωή σε ρούχα και αντικείμενα που δεν χρειαζόμαστε ανταλλάσοντας τα και 2ον να συλλέξουμε τα ρούχα και τα αντικείμενα που δεν θα  επιλεχθούν για να τα δώσουμε σε οργανώσεις και συλλόγους που τα χρειάζονται!

Πως μπορείτε να συμμετέχετε;

Απλά ακολουθείτε τα παρακάτω βήματα: ΒΗΜΑ 1: Ανοίγω την ντουλάπα μου και όχι μόνο! Βλέπω ποια ρούχα – αντικείμενα δεν μου κάνουν και έχω βαρεθεί ΒΗΜΑ 2: Πλένω τα ρούχα και τα βάζω σε μια σακούλα! ΒΗΜΑ 3: Τα φέρνω στο συμβουλευτικό κέντρο Συν – εργάζομαι’, Μεθώνης 87, Πειραιάς. ΒΗΜΑ 4: Παίρνω απο την υπεύθυνη  κα Φλώρα Παντελίδη το μαγικό βραχιολάκι, με το οποίο συμμετέχω στην ανταλλαγή της Κυριακής!

Με τόσα βήματα δεν θα φθάναμε στον προορισμό μας;

Έτσι στις 3 Απριλίου 2011 που ορίστηκε ως η ‘Ημέρα Ανταλλαγής’ από τις 10:00 έως τις 19:00 στήνουμε ένα πάρτυ εθελοντισμού, όπου θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε  ΟΣΑ θέλετε και Ο,ΤΙ θέλετε, αρκεί να έχετε φέρει και εσείς ρούχα ή αντικείμενα για ανταλλαγή, να γνωρίσετε τις εθελοντικές ομάδες και πως δραστηριοποιούνται και τέλος να  απολαύσετε ένα catwalk (πασαρέλα) με ρούχα από αυτά που θα συγκεντρωθούν στον χώρο!

Στις μουσικές επιλογές θα είναι το www.mindradio.gr που μαζί με τα www.olaalla.gr, και  www.mamakid.gr είναι χορηγοί επικοινωνίας της εκδήλωσης!

Αν δεν μπορείτε να έρθετε, αλλά θέλετε να προσφέρετε ρούχα-παπούτσια-αντικείμενα τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά στο 210.46.15.314 με την κοινωνική λειτουργό Φλώρα Παντελίδη.

Τι; δεν γνωρίζετε που είναι η Μεθώνης; Εμείς είμαστε εδώ για να λύσουμε όλες τις απορίες σας: Μετά τον Άγιο Διονύση στρίβουμε δεξιά και ανεβαίνουμε την Αγίου Δημητρίου και δεξιά μας συναντάμε την Μεθώνης.

Λεπτομέρειες:

Στο Facebook:   http://www.facebook.co/event.php?eid=114521495292636

Στο site: http://www.synergazomai.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στην εκδήλωση αυτή δεν ανταλλάσουμε ανθρώπους, οπότε όσους αντιπαθείτε, βαρεθήκατε ή απλά δεν θέλετε να τους βλέπετε άλλο σας παρακαλούμε μην τους φέρετε!

Σας περιμένουμε!!!

Pire-A-ctive Group

Advertisements
Categories: Δράσεις
 1. 30/03/2011 at 22:59

  Αύριο 31/3/2011 στην εκπομπή του Alpha, “Πάνω στην ώρα”, μετά τις 8.30 π.μ., θα υπάρχει μια σύντομη παρουσίαση της δράσης, “Μην πετάξεις τίποτα…Αντάλλαξε το!”
  μην το χάσετε!και την κυριακή σας περιμένουμε να το γιορτάσουμε μαζί!!!

 2. 30/03/2011 at 12:28

  http://www.synergazomai.gr

  Οι ετοιμασίες για την Κυριακή 3 Απριλίου 2011 έχουν ξεκινήσει!!!

  Τελευταία νέα: Ρούχα έχουν αρχίσει να καταφτάνουν στον χώρο, τηλέφωνα χτυπάνε από ενδιαφερόμενους/ες που άνοιξαν τις ντουλάπες τους και είδαν τι δεν φοράνε και ετοιμάζονται να τα ανταλλάξουν, κάποιες χρυσοχέρες έχουν αρχίσει να πλέκουν, οι γεύσεις τις Lipton περιμένουν να σερβιριστούν στα ποτήρια μας, τα ηχεία έχουν φτάσει στον χώρο και περιμένουν τις μουσικές μας….

  Πως θα έρθετε κοντά μας;
  Η διεύθυνση είναι Μεθώνης 87, Πειραιάς!
  Με αυτοκίνητο: Την Μεθώνης θα την βρείτε κάθετη στην Αγ. Δημητρίου, που είναι μεγάλος δρόμος, και περνάει μπροστά από τον Αγ. Διονύση. Για όσους/ες έχουν ταξιδέψει προς Κρήτη, ο Αγ. Διονύσης είναι στο σημείο του λιμανιού που φεύγουν τα κρητικά καράβια.

  Με λεωφορεία: Επιλέγετε τις γραμμές 825 ή 826 ή 832 μπροστά από τον ηλεκτρικό και κατεβαίνετε στην στάση Κοσταλ. Από εκεί είναι μόλις 2 λεπτά το πάρτυ μας.

  Το Σάββατο 2 Απριλίου 2011, ώρα: 12.00 – 14.00, στην εκπομπή urban myths, σας παρουσιάζουμε την κίνηση “Μην πετάξεις τίποτα” και την δράση των εθελοντικών ομάδων μέσω του web radio: http://www.mindradio.gr. Μέσω του chat μπορείτε να μας θέσετε τις ερωτήσεις σας. Και την Κυριακή 3 Απριλίου 2011, 12.00 – 14.00, θα μεταφέρουμε την καλή μας διάθεση, όπου φτάνει η χάρη μας, σε όσους/ες δεν καταφέρουν να έρθουν κοντά μας.

  Ενημερωθείτε από το wall του event, για τις εθελοντικές ομάδες που θα είναι την Κυριακή 3 Απριλίου 2011, στην κίνηση “Μην πετάξεις τίποτα…Αντάλλαξε το”, του συμβουλευτικού κέντρου “Συν – εργάζομαι”

  Ας περάσουμε μμια διαφορετική Κυριακή!!!!

 3. 24/03/2011 at 09:24

  Απο Πλατεία Συντάγματος :

  Επιβιβάζεστε στο μετρό και απο εκεί αποβιβάζεστε στη στάση ΣΤ. ΗΣΑΠ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ με κατεύθυνση για ΠΕΙΡΑΙΑ.Μολις κατεβείτε επιβιβάζεστε στο Τρόλλεϋ 20 ή ‘832’ ή ‘833’ ή ‘875’ στη στάση ΣΤΑΘΜΟΣ ΗΣΑΠ στην οδό ΑΚΤΗΣ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΩΤΗ και αποβιβάζεστε στη στάση ΓΕΦΥΡΑ στην οδό ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (μετά από 3 στάσεις). Τέλος, περπατήστε 299m (4 λεπτά) μέχρι τον προορισμό σας!

 1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: